Verf je eigen succes sjaal

Verf je eigen succes sjaal

In verbinding zijn en leven vanuit je hart, lijken tegenwoordig erg belangrijk te zijn. Veel mensen zijn opzoek naar zichzelf en wat ze werkelijk willen. Maar hoe pak je dat aan? Er zijn vele manieren voor een stukje soul searching, wij bieden je een manier die inzicht geeft én leuk is!

Tijdens een unieke workshop van Zijdar Natural Silk en Feng Shui Feelings, leer middels een BaZi analyse (Chinese astrologie) je ware zelf kennen. Wie ben je van binnen, wat zijn je drijfveren, kwaliteiten, valkuilen en lessen in het leven? Na de analyse ga je aan de slag met het verven van een zijden sjaal in jouw persoonlijke kleuren. Zo heb je altijd een reminder aan wie je bent bij de hand.

Wat gaan we doen

Aan de hand van jouw Chinese geboorte chart, gebaseerd op geboortedatum en -tijd, wordt een persoonlijke analyse opgesteld. De analyse laat zien welke gedragingen je hebt overgenomen van je ouders en de verwachtingen van de maatschappij. Je krijgt zicht op hoe je overkomt op je werk, wat bij je past en hoe je gelukkiger wordt op je werk. Ook je manier van denken en hoe je thuis bent, komt naar voren in de reading. Je zult tegenstrijdigheden in jezelf tegenkomen, puur om je bewust te maken en jezelf meer te accepteren. Een BaZi reading geeft een helder zicht op jouw ware aard en laat zien dat je gelukkiger wordt door je eigen pad te volgen. Chinese astrologie maakt gebruik van de vijf elementen (vuur, aarde, metaal, water en hout). Ieder persoon heeft zijn of haar eigen elementen met bijbehorende kleuren.

Je opgedane kleurkennis kun je na de analyse direct in praktijk brengen bij het verven van een natuurzuivere zijden sjaal in jouw persoonlijke kleuren. Daarnaast vertellen we je alles over het fantastische materiaal zijde en haar veelzijdigheid.

Doe je mee?

Vanwege de persoonlijke reading bieden wij deze workshop enkel aan informele groepjes van minimaal zes personen aan. Zoek jij met je vrienden, familie of collega’s naar zelfkennis en een boeiende en creatieve middag? Meld je dan aan voor onze workshop zodat we in overleg een datum kunnen plannen. Geef je op door een mail te sturen naar info@fengshuifeelings.nl.

Kosten

Workshop, inclusief zijden sjaal, persoonlijke reading, lekkere hapjes (Sushi), onbeperkt drinken en een glaasje Cava € 188,- per persoon.

Locatie

Locatie: Zijdar atelier, De Trompet 1936 in Heemskerk. Je kunt voor de deur gratis parkeren.

Share