Flow op de werkvloer

In oosterse landen zijn Feng Shui en business onlosmakelijk verbonden, zij weten hoe ze de energie voor zich kunnen laten werken.

Business

Met Feng Shui kun jij je business laten groeien enkel door de energie te optimaliseren.

Sta jij aan het roer van een grote business en ben je eraan toe om met energie te werken? Met Feng Shui kun je meer harmonie op de werkvloer creƫren, ruimtes inrichten conform de heersende energie, betere resultaten boeken en werknemers ondersteunen om zich prettiger te voelen en het beste uit zichzelf te halen. Feng Shui zorgt niet alleen voor een energetisch gebalanceerde omgeving maar helpt ook om je doelen kracht bij te zetten door op de juiste energie in te tunen. Met BaZi (Chinese astrologie) kun je daarnaast bekijken of je medewerkers op de juiste plek zitten en hoe je beter met elkaar om kunt gaan. Of wil je de ochtend vol energie starten met een gezamenlijke Qigong oefening?

Neem gewoon eens vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden!

Feng Shui business consult

Voorafgaand aan een consult ontvang ik graag een plattegrond van de onderneming en de geboortedata en -tijden van de eigenaar / directie.

process-bg-holder
Eerste bezoek

Eerste bezoek waarbij de wensen en/of problemen worden besproken, het bedrijf en de omgeving worden bekeken en gemeten.

Analyse

Analyse van de omgeving, profiel gebouw met kracht- en zwakteplekken, kleuradvies, indeling werkruimtes, tips om balans aan te brengen.

Persoonlijke analyse eigenaar

Persoonlijke Feng Shui analyse directie, toewijzing beste kantoorruimte en opstelling werkplek.

Tweede bezoek

Tweede huisbezoek waarbij we de adviezen doornemen. Indien gewenst kan de aanpassing van de locatie in samenwerking uitgevoerd worden.