Flow in jezelf

Met een BaZi reading krijg je inzicht in jezelf, je kwaliteiten, lessen, kansen en obstakels.

BaZi

Met een BaZi reading krijg je inzicht in jezelf, je kwaliteiten, lessen, kansen en obstakels

Een BaZi reading (Chinese astrologie) is gebaseerd op een volledige geboortedatum en -tijd. De analyse laat zien welke gedragingen je hebt overgenomen van je ouders en de verwachtingen van de maatschappij. Je krijgt zicht op hoe je overkomt op je werk, wat bij je past en hoe je gelukkiger wordt in je carrière. Ook je manier van denken en hoe je thuis bent, komt naar voren in de reading. Je zult tegenstrijdigheden in jezelf tegenkomen, puur om je bewust te maken en jezelf meer te accepteren. Een BaZi reading geeft een helder zicht op jouw ware aard en laat zien dat je gelukkiger wordt door je eigen pad te volgen.

De BaZi reading wordt aangeboden inclusief een coachsessie (telefonisch of persoonlijk), zodat we de verkregen inzichten kunnen toetsen en borgen. Samen boren we jouw unieke talenten aan en laten we mijn missie om jou meer zachtheid, blijheid en flow te laten ervaren, slagen!

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden!

Referenties

Jenny Dorenbos: “Wat een ongelooflijk bijzondere reading en verslag heb ik mogen ontvangen van Paula. Zij is een zeer hartelijke vrouw met hele duidelijke uitleg over zaken in je leven omtrent het heden, verleden en toekomst. Ook dingen waar je soms tegenaan loopt in bepaalde situaties en/of bij bepaalde mensen kan zij helder benoemen en je tips geven om hier anders mee om te leren gaan. Erg verrast was ik door het uitgebreide Feng Shui verslag dat ik mee kreeg waardoor ik het thuis rustig na kon lezen. Ik koester het en kan het absoluut aanraden… Achteraf gezien bleek het een waardevol geschenk aan mezelf! Dus volg mij en laat je verrassen!”

Michel Hendriks: “Het is heel maf dat iemand die ik nog nooit ontmoet heb, toch aan de hand van een geboortedatum en -tijd zo’n scherpe reading kan doen. Het was 100% score! Of ik nu daadwerkelijk minder pech ga hebben door positief te denken dat moet ik nog even afwachten.”

Pamela Wibbens: “De uitwerking van de geboortechart is zowel uiterlijk als inhoudelijk erg verzorgd en overzichtelijk. Al moet je je wel even concentreren bij het lezen, vanwege de voor de meesten van ons onbekende begrippen en elementen. De inhoud is voor het grootste gedeelte verbazingwekkend accuraat, natuurlijk rijzen er af en toe toch vraagtekens bij sommige toegedichte eigenschappen, maar dat is onvermijdelijk.
De mondelinge toelichting maakt veel duidelijk. Zeker ook omdat Paula open staat voor vragen, reacties van de klant en als belangrijkste haar positieve instelling. Hierdoor alleen al voelt de klant zich op zijn gemak en fijn na de uitleg. Het was een mooie en bijzondere ochtend, dank daarvoor.”