fbpx
 

Flow in jezelf

Feng Shui jezelf, het huis van de ziel

Flow in jezelf

Energy coaching

Feng Shui jezelf – je lichaam, het huis van je ziel.
Feng Shui is een gevoel, een energetisch flow in je lichaam en je wezen waarbij alles stroomt.

Wij groeien (bijna) allemaal op met beperkende gedachten en overtuigingen, pijntjes worden weggedrukt en uiten zich later in ons lichaam. Deze laag beperkt ons om te voelen wie we werkelijk zijn en wat we kunnen creëren. We zijn zelf de creator van ons leven, zo binnen zo buiten. Met mijn energy coaching leer ik je spirituele lessen om weer te worden wie je echt bent, om contact met jezelf te maken en te leven vanuit je hart.

Online en offline coaching voor een diepe transformatie

De coaching bestaat uit diverse online modulen die jij in je eigen tijd en tempo kunt uitvoeren. We gaan op zoek naar jouw behoeftes, verlangens en zielsmissie. We onderzoeken je pijnen en angsten en transformeren deze naar een andere level van energie. Op basis van je geboortedatum en -tijd, ontvang je een BaZi reading (Chinese astrologie) waarin je talenten, kwaliteiten en valkuilen naar voren komen voor meer inzicht in jezelf.

Mediteren, visualiseren, transformeren, reiki, qigong en moeiteloos helen

Ik leer je mediteren, manifesteren, visualiseren, energie transformeren en heerlijke qigong oefeningen die je altijd en overal kunt doen om het contact met jezelf en de energie om ons heen te versterken. Om je persoonlijke transformatieproces te verdiepen, krijg je drie één-op-één sessies waar we we je voortgang bespreken en naar behoefte reiki of moeiteloos helen toepassen.

Zachtheid, blijheid en flow ontstaan vanuit verbinding met jezelf en je leefomgeving.

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden!

De uitwerking van de geboortechart is zowel uiterlijk als inhoudelijk erg verzorgd en overzichtelijk. Al moet je je wel even concentreren bij het lezen, vanwege de voor de meesten van ons onbekende begrippen en elementen. De inhoud is voor het grootste gedeelte verbazingwekkend accuraat, natuurlijk rijzen er af en toe toch vraagtekens bij sommige toegedichte eigenschappen, maar dat is onvermijdelijk. De mondelinge toelichting maakt veel duidelijk. Zeker ook omdat Paula open staat voor vragen, reacties van de klant en als belangrijkste haar positieve instelling. Hierdoor alleen al voelt de klant zich op zijn gemak en fijn na de uitleg. Het was een mooie en bijzondere ochtend, dank daarvoor.

Pamela Wibbens

Het is heel maf dat iemand die ik nog nooit ontmoet heb, toch aan de hand van een geboortedatum en -tijd zo’n scherpe reading kan doen. Het was 100% score! Of ik nu daadwerkelijk minder pech ga hebben door positief te denken dat moet ik nog even afwachten.

Michel Hendriks

Wat een ongelooflijk bijzondere reading en verslag heb ik mogen ontvangen van Paula. Zij is een zeer hartelijke vrouw met hele duidelijke uitleg over zaken in je leven omtrent het heden, verleden en toekomst. Ook dingen waar je soms tegenaan loopt in bepaalde situaties en/of bij bepaalde mensen kan zij helder benoemen en je tips geven om hier anders mee om te leren gaan. Erg verrast was ik door het uitgebreide Feng Shui verslag dat ik mee kreeg waardoor ik het thuis rustig na kon lezen. Ik koester het en kan het absoluut aanraden… Achteraf gezien bleek het een waardevol geschenk aan mezelf! Dus volg mij en laat je verrassen!

Jenny Dorenbos