fbpx
 

Flow in je business

In oosterse landen zijn Feng Shui en business onlosmakelijk verbonden, zij weten hoe ze de energie voor zich laten werken

Business

Met Feng Shui kun jij je business laten groeien enkel door de energie te optimaliseren

Feng Shui je business, het huis van je creatie. Sta jij aan het roer van een grote onderneming, ben jij je bewust van de energetische wereld om ons heen en ben je eraan toe om met energie te werken? Met Feng Shui creëer je meer harmonie op de werkvloer en richt je de ruimtes en bedrijfsactiviteiten in conform de heersende energie. Zo worden er betere resultaten geboekt, voelen werknemers zich ondersteund en halen zij het beste uit zichzelf. Hierbij kun je denken aan de ruimtes voor de directie, klantontvangst, brainstormruimte en een zen kamer.

Leer intunen voor inspiratie

Feng Shui zorgt niet alleen voor een energetisch gebalanceerde omgeving maar helpt ook om je doelen kracht bij te zetten door op de juiste energie in te tunen. Je geeft een boost aan je business. Met BaZi (Chinese astrologie) kun je daarnaast bekijken waar jouw sterke punten liggen, of je medewerkers op de juiste plek zitten en hoe je beter met elkaar om kunt gaan. Of start de dag vol energie met een gezamenlijke Qigong oefening!

Neem eens vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden waarbij we vrijblijvend je wensen en behoefte bespreken!

 

Referenties

Arjen en Marjolein Stres uit Heerhugowaard: “Wij hebben Paula gevraagd voor haar hulp in haar Feng Shui kennis voor onze (nieuwbouw) woning in Heerhugowaard.  Paula staat in haar vak voor het meedenken, advies geven en zij geeft een duidelijk rapport af waar wij absoluut mee uit de voeten kwamen. Wij hebben Paula leren kennen als een betrokken vrouw die heel erg kundig is in haar werk. Met ons gezin weet zij duidelijk uit te leggen waar wij rekening mee kunnen houden in de Feng Shui stijl en houdt zij duidelijk rekening met onze persoonlijke wensen. Ik vind haar betrokkenheid evenals haar kennis een meerwaarde en zal haar de volgende keer zeker aanbevelen / zelf nog een keer vragen bij een nieuwe woning.”

Joanna Bos uit Easterlittens:Paula heeft mij enorm geholpen om de energie van mijn nieuwe huis, tuin en werkplek beter te laten stromen door het gebruik van elementen uit de Feng Shui. Na een uitgebreide inventarisatie en analyse heeft zij haar conclusies en aanbevelingen verwerkt in een duidelijk en praktisch bruikbaar rapport. Ook de evaluatie en nazorg krijgen de juiste aandacht. Voor vragen en opmerkingen is zij makkelijk bereikbaar. Zeker een aanrader om je zakelijke omgeving een energieboost te geven.” 

Feng Shui business consult

Voorafgaand aan een consult ontvang ik graag een plattegrond van de onderneming en de geboortedata en -tijden van de eigenaar / directie.

process-bg-holder
Eerste bezoek

Eerste bezoek waarbij de wensen en/of problemen worden besproken, het bedrijf en de omgeving worden bekeken en gemeten.

Analyse

Analyse van de omgeving, profiel gebouw met kracht- en zwakteplekken, kleuradvies, indeling werkruimtes, tips om balans aan te brengen.

Persoonlijke analyse eigenaar

Persoonlijke Feng Shui analyse directie, toewijzing beste kantoorruimte en opstelling werkplek.

Tweede bezoek

Tweede huisbezoek waarbij we de adviezen doornemen. Indien gewenst kan de aanpassing van de locatie in samenwerking uitgevoerd worden.