fbpx

Ben jij toe aan een boost?

Energy boost

Ben jij toe aan een boost?

Ben jij toe aan een persoonlijke of bedrijfsmatige energy boost? Ik heb iets leuks voor je! Op 26 november kun je weelde energie activeren in je huis of business. Na de activering onderneem je actie. Lanceer bijvoorbeeld een product, houd een salesgesprek of verstuur een sollicitatiebrief. Vooral de actie is belangrijk anders activeer je namelijk niets.

In Feng Shui wordt gebruik gemaakt van bijzondere data om bepaalde activiteiten uit te voeren, 26 november is daar eentje van. Ik heb een dergelijk grote activering niet eerder uitgevoerd maar ik laat me graag verrassen. Daarnaast houd ik van gekkigheid en probeer ik graag dingen uit om te kijken of het echt werkt. Laat jij je ook graag verrassen? Doe dan met me mee!  

Voorbereiding
Regel een grote waterbak, een speciekuip bijvoorbeeld, bij voorkeur van circa 90 x 75 cm. Zorg voor een pompje zodat het water in beweging blijft, het gaat immers om een activering. Bedenk een activiteit.

Uitvoering
1. Zet de kuip en het pompje klaar in het zuidoosten (binnen). Je kunt het zuidoosten met een kompas opmeten vanuit het centrum van de ruimte.
2. Vul de bak met water op 26 november om 09.30 uur, zet de pomp aan.
3. Voer je actie uit.
4. Boek je resultaat? Deel het met me, ik ben reuze benieuwd!
5. Na twee weken mag je de bak water verwijderen.

De wateractivatie voor weelde heeft geen nut als je het diertekens Konijn in je Chinese horoscoop hebt staan. Let op, in je geboortechart staan vier dieren, niet alleen het dier van je geboortejaar. Wil je weten wat jouw dieren zijn? Stuur mij dan je geboortedatum en -tijd.