© 2016 Your Business Name!

 

Workshops

Zelf aan de slag met Feng Shui

Workshop

Creëer je persoonlijke succes sjaal (100% zijde)

Wist je dat er kleuren zijn die je niet alleen goed staan, maar ook echt versterken en kracht geven?
Tijdens deze unieke workshop van Zijdar Natural Silk en Feng Shui Feelings kun je jouw eigen zijden krachtsjaal maken.

Wat gaan we doen

Aan de hand van jouw Chinese geboorte chart, wordt een persoonlijke analyse opgesteld. In deze analyse is een omschrijving opgenomen van jouw karakter met positieve en negatieve eigenschappen, balans tussen de vijf elementen met yin yang verhouding, je kansen en uitdagingen. Ook word je geadviseerd over welke kleuren en elementen jou ondersteunen en kracht geven.

Je opgedane kennis kun je daarna direct in praktijk brengen bij het verven van een natuurzuivere zijden sjaal in jouw persoonlijke succes kleuren. Zo heb je altijd een talisman bij de hand om te dragen tijdens belangrijke gebeurtenissen en afspraken! Bovendien vertellen we je alles over het fantastische materiaal zijde en haar veelzijdigheid.

Kosten

Workshop, zijden sjaal en persoonlijke reading € 68,- inclusief BTW

Doe je mee?

Wij hebben ontzettend veel zin in deze workshop ter kennismaking met Feng Shui, Chinese astrologie en de veelzijdigheid van zijde. En jij hopelijk ook! Geef je op door een mail te sturen naar info@fengshuifeelings.nl.

Data en locatie

In 2018 zijn er enkel workshops in het najaar gepland. Je kunt altijd zelf contact opnemen voor een eerder of ander moment als je een groep van minimaal zes personen kunt samenstellen.
Data: 30 november (VOL) en 19 december (VOL)
Tijd: van 09:15 – 12.30 uur
Locatie: Zijdar atelier (De Trompet 1936 in Heemskerk)

Wij werken met kleine groepen van minimaal zes personen zodat er voldoende ruimte is voor begeleiding en vragen.

Vrijgezellenfeestje

of andere leuke bijeenkomst?

Staat er een vrijgezellenfeestje op de planning, een familiedag of wil je gewoon een leuke en leerzame dag met vriendinnen ervaren? Workshops worden voor groepen (minimaal vier personen) apart ingepland.
Wij komen ook op locatie! Stuur een e-mail naar info@fengshuifeelings.nl voor vragen of meer informatie! Je kunt ook telefonisch informeren via 06 – 109 63 191.