© 2016 Your Business Name!

 

BaZi

Met een BaZi reading krijg je inzicht in jezelf, je levensweg, kansen en obstakels.

BaZi

Met een BaZi reading krijg je inzicht in jezelf, je levensweg, kansen en obstakels

Een BaZi reading is gebaseerd op je volledige geboortedatum en -tijd. Een persoonlijke geboortechart bevat alle heersende elementen en Chinese tekens van het moment toen jij op deze wereld kwam. Ieder element en ieder dier heeft een eigen energie. Sommige elementen zijn kadootjes, andere zijn ongunstig.

Door inzicht in je chart weet je welke elementen gunstig voor je zijn, deze kun je activeren om er optimaal gebruik van te maken. Ongunstige energieën kun je neutraliseren zodat de uitwerking zo min mogelijk invloed heeft. Dit kun je doen door de vijf elementen op passende wijze in te zetten in je levensstijl, omgeving, activiteiten en zelfs in je kleding. Ook de balans tussen yin en yang in je chart wordt behandeld.

Op zoek naar een waardevol kraamkado?

Laat dan een Baby BaZi opmaken!

De Baby BaZi betreft een geboorteanalyse op basis van Chinese astrologie. Alle elementen en Chinese dieren van het moment waarop een kindje ter wereld komt, worden uitgelegd in de analyse.
Hierbij komen karaktereigenschappen naar voren, talenten en ontwikkelpunten. Verder wordt uitgelegd hoe je het kindje in balans kunt brengen en versterken qua kleuren, elementen, yin yang aspecten en de beste slaaprichting. Zo hebben ouders en de baby in kwestie een prachtige tool in handen om een leven lang van te profiteren.

Kosten

Inzicht in je levensloop

De BaZi reading is een tool waar je je hele leven profijt van hebt. Je gehele levensloop is verwerkt zodat je weet wanneer je grote stappen
voorwaarts kunt zetten en wanneer niet. Doe er je voordeel mee!

inclusief BTW voor particulieren
  • BaZi reading

  • 68,-

    • Chinese geboortechart, bestaande uit circa achttien pagina’s inspiratie. In het eerste half jaar van 2018 worden er geen BaZi’s opgesteld.

  • Bestellen
inclusief BTW, exclusief reiskosten
  • Baby BaZi

  • 48,-

    • Een bijzonder uniek en waardevol kraamkado. In het eerste half jaar van 2018 worden er geen BaZi’s opgesteld.

  • Bestellen